beats by dre cheap

Ferguson: Valjda nas ozljede neće izbaciti iz utrka za naslove

[IMG]http://i45.tinypic.com/2nhj9d4.jpg[/IMG]

Poraz kod Fulhama od 3-0 izbacio je na površinu sve probleme koje ove sezone ima aktualni engleski prvak Manchester United, a dotiču se brojnih ozljeda njegovih nogometaša...

Manchester United je opet igrao bez kompletne obrane. Nisu mogli nastupiti Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, John O'Shea, Jonny Evans, Gary Neville i Wes Brown.
Tako su se u stoperskom paru našli vezni igrači Carrick i Fletcher, napadači su "glumili" vezne, a velika odgovornost se očekivala od posve neiskusnog 20-godišnjeg Ritchieja de Laeta. Sve je rezultiralo lošim rezultatom za Manchester United.

- Teško je boriti se s ovim problemom kojeg imamo već duže vrijeme, s mnoštvom ozlijeđenih igrača i to u jednom dijelu momčadi - komentar je trenera Alexa Fergusona.

- Nadam se samo da nas ovo neće koštati utrke za naslovima. Kako u Premiershipu, tako u Ligi prvaka i drugim natjecanjima. Nemoguće je pokrpati sve rupe, jer sedam-osam ozlijeđenih obrambenih igrača je silni minus. I tako iz tjedna u tjedan. I uz sve to moji igrači su se dobro borili, nemam zamjerke, ali objektivne okolnosti nas guraju u poraze.

nogometni-magazin.com

By Hargreaves4

MANCHESTER UNITED THE BEST ! ! ! !
http://crvenivragovi.blogger.ba
20/12/2009 21:34